Carol Tomás

Còmica referent de la terreta.


Carol Tomás | Frescultura

Amb la carrera de música i de professora de música consolidades, l'any 2011 decideix aparcar el seu treball i dedicar-se a la comèdia. Va ser nomenada còmica revelació en el concurs nacional del mític local Òpera de València. En 2016 destaca l'enregistrament d'un monòleg per a la cadena de televisió Comedy Central. Des del 2017, participa en el Circuit Café Teatre de València.

Ha dirigit i presentat el programa diari de ràdio Comikaces i la seua versió televisiva al Canal 11 de València. Va ser col·laboradora habitual i reportera del programa d'humor Menuda traca de la 8 Mediterráneo TV. Rostre habitual de la radiotelevisió autonòmica valenciana À Punt: còmica resident del programa de stand up Comediants i col·laboradora del programa d'humor Assumptes interns, actualment forma part de l'espai radiofònic Podríem fer-ho millor.

Totes aquestes fites han col·locat Carol Tomás al rànquing dels millors còmics de València amb els seus monòlegs en valencià. Contractar-la per al teu esdeveniment serà tot un encert!