Carol Tomás

Rostre habitual d'À punt.


Amb la carrera de música i de professora de música consolidades, l'any 2011 decideix aparcar el seu treball i dedicar-se a la comèdia.

Va ser nomenada còmica revelació en el concurs nacional del mític local Òpera de València. En 2016 destaca l'enregistrament d'un monòleg per a la cadena de televisió Comedy Central. Des del 2017 realitza el Circuit Café
Teatre de València. Ha dirigit i presentat el programa diari de ràdio "Comikaces" i la seua versió per a tele al canal 11 de València. Va ser col·laboradora habitual i reportera del programa d'humor "Menuda traca" de la 8 Mediterráneo TV.

Hui dia és un dels rostres habituals de la nova televisió de la Comunitat Valenciana À Punt, on és còmica resident del programa de stand up "Comediants" i col·laboradora habitual del programa d'humor en prime time "Assumptes interns".


Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar